Conferinţa Naţională a Uniunii Bisericilor Creştine Baptiste din România va avea loc la Curtici, în zilele de 25-26 Martie 2010. Motto-ul sub care se vor desfășura evenimentele este următorul:

„Ferice de cei milostivi caci ei vor avea parte de mila” (Matei 5:7)

În conformitate cu articolul 93 coroborat cu art. 105 al (3) din Statutul de organizare şi funcţionare a Cultului Creştin Baptist din România, Consiliul Uniunii Baptiste a hotărât convocarea Conferinţei Naţionale a Uniunii Bisericilor Creştine Baptiste din România la data de 25-26 martie 2010 la Biserica Creştină Baptistă din Curtici, str. Horea nr.26 loc.Curtici judeţul Arad cod 315200, tel. 0257 465186.

Delegaţii bisericilor baptiste din România se întâlnesc în fiecare an la Conferinţa Naţională pentru rugăciune, studierea Cuvântului, părtăşie, evaluare, strategie, precum şi pentru a lua decizii statutare cu privire la lucrarea Evangheliei în Cultul Baptist. Conferinţa Naţională din acest an va avea ca temă: Mărturia baptistă prin slujirea aproapelui. Ne rugăm ca această adunare sfântă să ofere tuturor delegaţilor ocazia de a se zidi sufleteşte şi de a se înflăcăra pentru lucrarea de slujire, de misiune şi de evanghelizare pe care Dumnezeu a încredinţat-o bisericii.

În acest sens, la Conferinţa Naţională sunt convocaţi toţi delegaţii desemnaţi conform articolului 33 din Statutul de organizare şi funcţionare a Cultului Creştin Baptist din România.

Conştienţi că lucrarea lui Dumnezeu nu se poate înfăptui prin putere omenească, ci doar prin puterea Sa, vă îndemnăm la post şi rugăciune pentru bunul mers al lucrării din ţara noastră.

Topics #arad #conferinta nationala #curtici #uniunea baptista